Zwangerschapsfotografie / zwangerschapsfotoshoot

Een leuke zwangerschapsshoot waar je je op je gemak voelt, zwangerschapsfotografie die je laat stralen

BELANGRIJKE MEDEDELING

Na meer dan 10 jaar met veel passie en plezier foto’s te hebben gemaakt, gaan we de fotostudio sluiten. Na 13 maart 2019 zullen we geen fotosessies meer doen. Voor al onze trouwe cliënten: dankjulliewel!

Zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsshoot voor Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden en omgeving.
Gefeliciteerd met je kleintje op komst!
Je zwangerschap is een van de meest speciale perioden van je leven. Een tijd die je je altijd zult blijven herinneren door deze te laten vastleggen met prachtige zwangerschapsfotografie. We nemen ruim de tijd voor je zwangerschapsfotoshoot in een ontspannen sfeer. Het kan best onwennig zijn om voor de camera te staan, maar maak je geen zorgen: binnen een paar minuten zal je je op je gemak voelen en het wordt een leuke zwangerschapsshoot met foto’s waarop je zult stralen!

Bekijk bij onze portfolio de voorbeelden van onze zwangerschapsfotografie en als je nog vragen hebt, laat het dan gerust weten. We zullen ze graag beantwoorden. En als je je zwangerschapsfotoshoot wilt inplannen, klik dan op de knop hieronder om te reserveren, en alles komt goed!

Klik hier om meer dan 100 voorbeelden van onze zwangerschapsfotografie te bekijken.

Zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsshoot voor Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden en omgeving.

Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot

We krijgen vaak de vraag wat het beste moment is voor een zwangerschapsshoot. Dat is een goede vraag, want het hangt van meerdere factoren af. Als je de foto’s vroeg in je zwangerschap laat maken, is je buik nog niet zo groot en rond. Maar het is aan jou om te bepalen of je dat erg vindt en nog liever wat langer wacht. Als je echter te lang wacht, dan heb je niet alleen het risico dat je helemaal geen foto’s zult hebben (als je baby eerder wordt geboren dan is uitgerekend), maar ook dat je dan bent aangekomen op plaatsen waar je dat liever niet hebt. Dat is voor iedereen anders en het is niet te voorspellen hoe dat bij jou zal zijn. Daarom adviseren we doorgaans om de fotosessie te plannen rond week 34 of 35.

Zwangerschapsfotografie zwangerschapsshoot zwangerschapsfotoshoot voor Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn.

Zwangerschapsfotoshoot rond 34/35 weken

Als je rond week 34 of 35 je zwangerschapsshoot doet, heeft dat drie voordelen.

Ten eerste is het onwaarschijnlijk dat je al zo vroeg zult bevallen en daardoor schitterende zwangerschapsfoto’s zult mislopen.

Ten tweede zal je buik dan goed zichtbaar zijn, terwijl baby’s over het algemeen niet indalen voor de 37e week, waardoor je buik mooi rond zal zijn op de foto’s.

En ten derde krijgen de meeste aanstaande moeders pas tegen het einde van de zwangerschap last van striae en het vasthouden van vocht, dus met een beetje geluk ben je dat net voor (en met nóg een beetje meer geluk krijg je helemaal geen striae).

Zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsshoot voor Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden en omgeving.

Unieke spiegelingfoto

Een spiegelingfoto is een unieke manier om je zwangerschap en je baby vast te leggen. Een prachtige herinnering!

We maken de spiegelingfoto door een zwangerschapsfoto te combineren met een foto samen met je baby. Je komt dus voor een zwangerschapsshoot en later voor een babyshoot. Beide fotoshoots zijn uitgebreide fotoshoots, dus we maken nog veel meer foto’s dan alleen voor de spiegelingfoto. Een perfecte combinatie van zwangerschapsfotografie en een baby fotoshoot! Lees hier meer over de spiegelingfoto.

De hele zwangerschapsshoot, vanaf binnenkomst tot het ophalen van de foto’s, is een feestje geweest. We hebben genoten van de rust, de persoonlijke aandacht en jullie vakmanschap. We genieten nu na, terwijl we naar de prachtig ingelijste foto’s kijken. We komen zeker terug met de baby. Veel succes met alles! – Rob & Marloes Wessels, Nootdorp

We voelden ons op ons gemak. De locatie is goed te bereiken. Mooie nette studio. Kwaliteit foto’s uitstekend! Snelle levering van foto’s. – Reena, Den Haag

Wij wilden een paar mooie foto’s van een dikke buik. Nu zitten we met méér dan een paar mooie foto’s die thuis de wanden sieren! Steekwoorden: gezellig, professioneel, mooi, leuk, meer-dan-waard. – fam. Van Minnen, Den Haag