Tarieven

Wat kost een fotosessie?

De prijs voor de fotosessie is normaliter 99 euro, maar momenteel hebben we vanwege ons 10-jarig jubileum een speciale jubileumactie, met grote korting!

Newborn

Prijs met jubileum-actie: € 49,99 (i.p.v. € 148,-) inclusief 1 digitale foto in hoge resolutie.
De fotosessie duurt meestal circa 2-3 uur. Hoe lang de fotoshoot duurt, is vooral afhankelijk van de mate waarin je baby tijdens de fotosessie slaapt.

Zwangerschap / baby / kind / gezin

Prijs met jubileum-actie: € 19,99 (i.p.v. € 99,-) inclusief 1 digitale foto in hoge resolutie.
De fotosessie duurt 1 uur. Dit is voldoende tijd om een variëteit aan prachtige foto’s te maken.

Combinatie zwangerschap + baby of newborn (met spiegelingfoto)

Prijs met jubileum-actie: € 29,99 (i.p.v. € 148,-) inclusief een unieke spiegelingfoto (digitaal in hoge resolutie).
Zowel de zwangerschaps- als babyfotoshoot duren elk 1 uur. Dit is voldoende tijd om een variëteit aan prachtige foto’s te maken.
Toeslag voor zwangerschap + newborn (i.p.v. baby): € 30.
Bekijk hier meer informatie over deze unieke spiegelingfoto.

Familie (meerdere gezinnen)

Prijs met jubileum-actie: € 29,99 (i.p.v. € 99,-) inclusief een afdruk van 20x30.
De fotosessie duurt 1 uur. Dit is voldoende tijd om een variëteit aan prachtige foto’s te maken, van de hele familie en ook van elk gezin afzonderlijk en bijvoorbeeld van alleen de kinderen.

Wat kosten extra foto’s?

Bij de fotosessie is dus al 1 foto inbegrepen, maar de meeste mensen zijn gelukkig zo enthousiast over de foto’s, dat ze graag nog extra foto’s willen bestellen. De kosten daarvan hangen af van wat je precies wilt bestellen: afgedrukte foto’s (op fotopapier, Museum Canvas, glas, hout of Xpozer) en/of digitale foto’s. De prijzen van afgedrukte foto’s beginnen bij € 19,99 voor een foto van 13×18, en bijvoorbeeld een foto van 20×30 kost € 29,99.
Bestel je 20 of meer digitale foto’s, dan krijg je maar liefst 50% korting op afdrukken, en dat geldt ook voor foto’s op canvas, hout, glas en Xpozer.
Digitale foto’s (natuurlijk in hoge resolutie en zonder logo of watermerk) zijn ons meest waardevolle product, omdat je daarmee het recht krijgt om zelf alles met je foto’s te doen. Je bent niet aan pakket met een bepaald aantal foto’s gebonden, maar kunt in alle vrijheid bepalen hoeveel digitale foto’s je wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één, vijf, tien of álle digitale foto’s te bestellen (en alle aantallen daar tussenin). Minder of meer foto’s kan dus ook. Hoe meer foto’s je bestelt, hoe voordeliger de prijs per foto.
Omdat niemand vooraf natuurlijk al weet hoe leuk de foto’s zullen zijn, is het lastig om vooraf al te bepalen wat en hoeveel iemand precies zou willen bestellen. Maar om je idee te geven wat je in gedachten kunt houden: de meeste mensen besteden zo ongeveer tussen 50 en 150 euro aan de foto’s.

Hoe gaat het bekijken van de foto’s in zijn werk?

Na afloop van de fotosessie maken we een afspraak om de foto’s in onze fotostudio te komen bekijken: de fotopresentatie. Dat is ontzettend leuk, want terwijl je comfortabel in een fauteuil achteroverleunt, komen de foto’s meer dan levensgroot op een scherm met een diagonaal van meer dan 2 meter. Het grote scherm is ook ontzettend handig om foto’s naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Samen met onze foto-adviseuse bekijk je alle foto’s en maak je een selectie. Je laat steeds meer foto’s afvallen, totdat alleen de leukste foto’s overblijven. Onze foto-adviseuse zal alle mogelijkheden en prijzen uitleggen, zodat je rustig kunt besluiten wat en welke foto’s je wilt bestellen. Ook kan onze foto-adviseuse je adviseren over retoucheren, foto’s in zwartwit of sepia en al je andere vragen beantwoorden.