Newborn fotografie / newborn shoot

Newborn fotografie is onze passie,
de allermooiste newbornfoto’s ons doel

BELANGRIJKE MEDEDELING

Na meer dan 10 jaar met veel passie en plezier foto’s te hebben gemaakt, gaan we de fotostudio sluiten. Na 13 maart 2019 zullen we geen fotosessies meer doen. Voor al onze trouwe cliënten: dankjulliewel!

Newborn shoot / newborn fotografie voor Den Haag, Rotterdam en omgeving.
Als je een pasgeboren kindje hebt, realiseer je wat een wonder het is. Zo onschuldig en lief! Maar de newborntijd duurt slechts een paar weken en voordat je het je goed en wel realiseert, is je kleintje geen newborn meer. En hoewel je de tijd niet kunt terugdraaien, kun je het wel vastleggen met prachtige newborn fotografie. Met de superleuke newborn shoot in onze fotostudio in Den Haag is ons doel om foto’s voor je te maken, waar je je leven lang plezier van hebt en die van onschatbare waarde voor je zullen blijven.

Pure, tijdloze foto’s, dat is onze stijl. Bekijk hieronder de tientallen voorbeelden van onze newborn fotografie en als je nog vragen hebt, laat het dan gerust weten. We zullen ze graag beantwoorden. En als je je newborn shoot wilt inplannen, klik dan op de knop hieronder om te reserveren, en alles komt goed!

De beste leeftijd voor newbornfoto’s

De beste leeftijd voor newborn fotografie is tussen ongeveer 4 en 14 dagen. Dan slaapt je baby namelijk nog veel en diep, en heeft nog de lenigheid die nodig is voor bepaalde newbornposes. Voor de foto’s is het ideaal als je baby slaapt, want een baby die in dromenland is, vindt het helemaal niet erg om van de ene in de andere pose gelegd te worden, ze slapen gewoon lekker door.

Elke dag dat je baby langer op de wereld is, raakt hij/zij steeds meer de flexibiliteit/lenigheid kwijt die je newborn had door de foetushouding in de baarmoeder, en daarnaast wordt het steeds lastiger om ervoor te zorgen dat je newborn tijdens de fotoshoot slaapt. Hoewel newbornfoto’s tot circa 21 dagen mogelijk zijn, is het dus aan te raden om de fotoshoot zo snel mogelijk na de geboorte te doen. Dan is ook de kans op baby acne kleiner (de babypuisjes verschijnen meestal rond 3-4 weken). Als je baby ouder dan 3 weken is, is de kans dat hij/zij in slaap zal vallen behoorlijk gering, waardoor de kans groot is dat je geen foto’s van je slapende baby zult hebben.

Omdat een newborn shoot dus spoed heeft, kun je het beste direct na de geboorte contact met ons opnemen om de fotosessie in te plannen. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat we al volgeboekt zijn. We maken echter nog geen afspraak als je baby nog niet is geboren, behalve wanneer je met een keizersnee bevalt en dus al zeker weet wat de geboortedatum zal zijn.

Jongetjes: als je overweegt om je zoontje te laten besnijden, zorg er dan voor dat er ten minste 5 dagen tussen de besnijdenis en de fotosessie zitten. Indien mogelijk is het altijd het beste om de besnijdenis te doen nadat je de fotosessie hebt gedaan.

"Geweldig, uniek en persoonlijk"

“Opnieuw (na de fotoshoots van onze oudste zoon) een geweldige, unieke en persoonlijke ervaring! Wat een rust heerst er in de studio en wat een ongelooflijk creatieve ideeën. De foto’s zijn prachtig, puur en sereen. Victor spat van de foto’s af en ik kreeg weer tranen in mijn ogen toen ik ze voor het eerst zag. Het zijn weer foto’s waar ik naar kan blijven kijken en die ik vol trots laat zien aan iedereen. Bedankt voor de vooral ook gezellige fotoshoot! We komen graag terug:-) SUPER BEDANKT.” – Rob en Marloes, Nootdorp

"Alle tijd en geduld"

“Veel lol tijdens de sessie, alle tijd en geduld. ( Dat moet ook wel met zo’n kleintje). De foto’s werden getoond in een gezellige kamer met mooie muziek. De eerste foto kwam, en bij mij stroomde de tranen al over mijn wangen. Wat mooi en bijzonder. Jouw kinderen zo speciaal op de foto! Ik kon ook alleen maar denken: Ze zijn van mij!! Dat zegt dan wel genoeg hoe de foto’s genomen waren. Bedankt voor dit mooie spektakel dit zijn echt foto’s voor het leven!!” – Familie Exterkate, Zoetermeer

"Erg vriendelijk"

“We zijn erg vriendelijk behandeld. Alles werd goed voorbereid door de fotograaf: decor, temperatuur, etc. De mail was ook erg handig met alle informatie zodat we ons goed konden voorbereiden.” – Fam. Gauri, Den Haag